Modra energ obnova
 
     
modroposlovanje
Enter Title

Družba Modro jutro d.o.o. je dne 19.11.2010 sprejela "SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA DRUŽBE MODRO JUTRO D.O.O". Splošni pogoji se uporabljajo za urejevanje razmerij med stranko in družbo Modro jutro d.o.o. in predstavljajo tudi okvire za določenje cene storitev.

Splošne pogoje poslovanja v družbi Modro jutro sprejema zakoniti zastopnik družbe in veljajo od dneva objave na spletnih straneh www.modro-jutro.si.

Na spletu so objavljeni splošni pogoji poslovanja brez cenika, ki je del pogodbe med stranko in družbo Modro jutro d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja brez celovitega cenika storitev (celovite splošne pogoje pridobi stranka ob prejemu izračuna ponudbe) - kliknite tukaj.

Direktorica: Nikoleta Šuštarič

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih
želim ponudbo

Želim dodatne informacije:

  1. po E pošti; kliknite na: info@modro-jutro.si.
  2. Želim dodatne informacije po telefonu: T: 07 33 80 292 ali faxu: 07 33 80 291.
Predstavitev družbe MODRO JUTRO

Dobre povezave:

  1. Želim prejeti ponudbo - obrazec za sestavo ponudbe.
  2. Zakaj izbrati nas za vodenje poslovnih knjig?
  3. Nasveti o davkih - brezplačno za stranke Modrega jutra, objavljeno na www.modro-poslovanje.si!
  4. Želim vpogled v SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA družbe Modro jutro d.o.o. (Cenik oz. Tarifni del Splošnih pogojev pošljemo v okviru izdelave ponudbe)- kliknite tukaj.
  5. NOVO v 2016 - Paket storitve "Modro tajništvo" za vse, ki želite imeti urejeno pošto in telefonsko komunikacijo v podjetju.

Copyright 2010 by Modro jutro Izjava o zasebnosti  |  Pogoji uporabe