Modro tajnistvo
 
     
Taxin d.o.o.
Enter Title

SPLETNO računovodstvo

Če želite imeti svojega računovodjo na razpolago 24 ur na dan, 7 dni v tednu, pregledovati računovodstvo svojega podjetja in vnašati le osnovne poslovne dogodke kar preko spleta, se odločite za SPLETNO računovodstvo.

SPLETNO računovodstvo uvaja sodobne poti komunikacije in ažurne računovodske informacije. V sodelovanju z družbo SAOP in njihovo spletno računovodsko aplikacijo miniMAX našim strankam nudimo sodobno programsko opremo in učinkovito spletno aplikacijo za spremljanje računovodstva in knjigovodstva, kjer je omogočen popoln pregled nad njihovim poslovanjem.

Spletna računovodska aplikacija miniMAX je zasnovana tako, da nudi vse prednosti sodobne tehnologije. Stranka ima možnost vpogleda 24 ur in  lahko v vsakem trenutku pregleda:
• tekoče računovodske podatke svojega podjetja,
• spremlja dolžnike in upnike,
• izpisuje račune in dobavnice,  potne naloge,
• vodi zalogo blaga, materiala, izdelkov in polizdelkov,
• pregleduje bilanco stanja in poslovnega izida.

Prednosti SPLETNEGA računovodstva:

• Spletna računovodska rešitev
Stranke so z nami v celoti usklajene in imajo vedno na voljo najnovejše računovodske podatke. Preko enotne baze imamo dostop do istih podatkov.

• Ažurnost podatkov
Omogoča pregledovanje in izvajanje računovodskih storitev s poljubne lokacije, ob katerikoli uri ali dnevu. Tako lahko stranka podatke pregleduje, vnaša in ažurira tudi na dopustu, saj je omogočen dostop s kateregakoli spletnega brskalnika.

• Varnost podatkov
Vsi poslovni podatki se samodejno vsakodnevno shranjujejo, so zaščiteni s šiframi in gesli ter varovani s požarnimi zidovi. Onemogočena je izguba podatkov, tudi v primeru naravnih nesreč ali uničenja računalnika.

• Dostopnost podatkov
Z digitalnim dokumentacijskim sistemom je omogočeno samodejno shranjevanje dokumentov po strankah.

• Usklajenost z zakonodajo
Pravočasno in samodejno uveljavljanje novih zakonskih sprememb in ažuriranje podatkov.
 
• Znižanje stroškov računovodstva
Celotno SPLETNO računovodstvo je postavljeno na oddaljenih strežnikih, zato ni potrebna namestitev, posodabljanje in vzdrževanje sistema. Tako se stroški lahko bistveno zmanjšajo.

SPLETNO računovodstvo je namenjeno tistim, ki si želijo ažurne informacije in nižje stroške poslovanja. Stranka vnaša osnovne poslovne dogodke (izdane/prejete račune), ostala poročila pa pripravljamo pri nas. S SPLETNIM računovodstvom sledite napredku in optimizaciji svojega poslovanja.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih
želim ponudbo

Želim dodatne informacije:

  1. po E pošti; kliknite na: info@modro-jutro.si.
  2. Želim dodatne informacije po telefonu: T: 07 33 80 292 ali faxu: 07 33 80 291.
Predstavitev družbe MODRO JUTRO

Dobre povezave:

  1. Želim prejeti ponudbo - obrazec za sestavo ponudbe.
  2. Zakaj izbrati nas za vodenje poslovnih knjig?
  3. Nasveti o davkih - brezplačno za stranke Modrega jutra, objavljeno na www.modro-poslovanje.si!
  4. Želim vpogled v SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA družbe Modro jutro d.o.o. (Cenik oz. Tarifni del Splošnih pogojev pošljemo v okviru izdelave ponudbe)- kliknite tukaj.
  5. NOVO v 2016 - Paket storitve "Modro tajništvo" za vse, ki želite imeti urejeno pošto in telefonsko komunikacijo v podjetju.

Copyright 2010 by Modro jutro Izjava o zasebnosti  |  Pogoji uporabe