Modra energ obnova
 
     
modroposlovanje
Enter Title

Spoštovani,

ali imate tudi Vi občutek, da je potrebno v današnjih časih pretehtati vsako poslovno odločitev še bolj, kot je bilo to primer pred kratkim ? Ali ste opazili, da v trenutkih, ko tehtate svojo odločitev v zvezi z novimi investicijami, zaposlitvami, sklepanjem raznovrstnih pogodb ipd, potrebujete pogled z racionalnega, čustvenega, optimističnega, pesimističnega ter predvsem inovativnega zornega kota ?

Za zgoraj navedene vidike tako potrebujete veliko število ljudi, ki s svojimi miselnimi procesi prispevajo k kvalitetni rešitvi. Izkušnje dobrih praks pa povedo, da je potrebno za najboljše rešitve primarno (oz. najprej) pridobiti analizo dejanskega stanja za sleherni problem, ki se rešuje. Sledi izbor svetovalca, ki se spozna na obravnavano področje. Tu vam lahko pomagamo tudi tako, da za Vas poiščemo najboljšega strokovnjaka. Ostalo morate opraviti sami, naša pomoč v svetovanju pa Vam lahko olajša sprejem odločitev.

Če razmišljate enako, Vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo v zvezi z vodenjem poslovnih knjig in poslovnih ter davčnim svetovanjem. Toda pazite. Naša storitev ni samo klasično vodenje poslovnih knjig. Ponujamo tudi davčno svetovanje s pomočjo strokovnjakov, ki specialistično pokrivajo navedeno področje. Prednost naše ponudbe je v dejstvu, da so strokovnjaki dosegljivi za naše stranke prednostno!

Za stranke ponujamo tudi administrativna opravila oz. storitve, ki so povezana z vašim poslovanje,. Več o ponudbi si oglejte na spletnih straneh www.modro-poslovanje.si, kjer smo predstavili naš novi produkt "Modro tajništvo".

Saj res to vam govorijo tudi drugi. Zato Vas vabimo, da nas preizkusite in izpolnite obrazec za povpraševanje, ki bo podlaga za nadaljnje pogovore.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo.


Vabimo Vas tudi, da si ogledate našo ponudbo in splošne pogoje poslovanja, ki kažejo na našo obveznost, ki jo bomo izpolnili v primeru sklenitve pogodbe o vodenju poslovnih knjig.

                                               Direktorica: Nikoleta Šuštarič

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih
želim ponudbo

Želim dodatne informacije:

  1. po E pošti; kliknite na: info@modro-jutro.si.
  2. Želim dodatne informacije po telefonu: T: 07 33 80 292 ali faxu: 07 33 80 291.
Predstavitev družbe MODRO JUTRO

Dobre povezave:

  1. Želim prejeti ponudbo - obrazec za sestavo ponudbe.
  2. Zakaj izbrati nas za vodenje poslovnih knjig?
  3. Nasveti o davkih - brezplačno za stranke Modrega jutra, objavljeno na www.modro-poslovanje.si!
  4. Želim vpogled v SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA družbe Modro jutro d.o.o. (Cenik oz. Tarifni del Splošnih pogojev pošljemo v okviru izdelave ponudbe)- kliknite tukaj.
  5. NOVO v 2016 - Paket storitve "Modro tajništvo" za vse, ki želite imeti urejeno pošto in telefonsko komunikacijo v podjetju.

Copyright 2010 by Modro jutro Izjava o zasebnosti  |  Pogoji uporabe