Modra energ obnova
 
     
modroposlovanje
Enter Title

Modro jutro d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Modro jutro ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Modro jutro soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Modro jutro zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Modro jutro zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.

Portal Modro jutro samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Modro jutro te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Modro jutro.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Modro jutro, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Modro jutro ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Modro jutro vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Modro jutro, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Modro jutro ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Modro jutro in družine spletnih mest Modro jutro.

Uporaba osebnih podatkov

Modro jutro zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Modro jutro in ponujanje zahtevanih storitev. Modro jutro vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Modro jutro in pridruženih spletnih mestih. Modro jutro lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Modro jutro ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Modro jutro lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Modro jutro lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Modro jutro; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Modro jutro ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Modro jutro sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Modro jutro, in tako ugotovi, katere storitve portala Modro jutro so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Modro jutro ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Modro jutro vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Modro jutro ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Modro jutro; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Modro jutro ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Modro jutro vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Modro jutro ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Modro jutro, piškotek portalu Modro jutro pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Modro jutro, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Modro jutro, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Modro jutro ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Modro jutro ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Modro jutro ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Modro jutro bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Modro jutro vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Modro jutro ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Modro jutro vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Modro jutro d.o.o. ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Modro jutro na naslovu info@modro-jutro.si. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih
Copyright 2010 by Modro jutro Izjava o zasebnosti  |  Pogoji uporabe